Free Joomla Template by HostMonster Reviews

Insignia Club Egyesület

Tisztelt érdeklődő, feliratkozó, leendő és meglévő Insignia tulajdonos, az Egyesület tagja!

Az ”Insignia Club Hungary” közel ezer feliratkozó olvasójával, regisztrált felhasználójával Magyarország első, és egyben legnagyobb Insignia Egyesülete is.

Számtalan felhasználónk, Insignia tulajdonos és a gépkocsi után érdeklődő látogatja, olvassa naponta oldalunkat, kér segítséget, tájékozódik, vagy segítő tanácsokkal látja el társait.

Célunk segíteni, támogatni, információkkal szolgálni mindazokat, akik Magyarországon, vagy a világ bármely pontján Opel Insignia személygépkocsival rendelkeznek, vagy szeretnének ezen kívül-belül gyönyörű autó tulajdonosává válni.

Mindezek mellett szerepet vállalunk a Magyarországi Insignia tulajdonosok közösségének építésében, programok, találkozók szervezésében, hogy ezzel is erősítsük és összekovácsoljuk az Insigniások egyre bővülő csapatát.

Reméljük, hogy ezt az állhatatos munkát még nagyon sokáig folytathatjuk, és nagyon sok már meglévő, vagy leendő Insignia tulajdonos részére tudunk segítséggel, hasznos információkkal és tanácsokkal szolgálni.

A fentiek tükrében elérkezettnek láttuk az időt, hogy a Clubot immáron hivatalosan is bejegyzett Egyesületként tartsák számon, épp azt a célt kitűzve és szem előtt tartva, hogy az Insigniások közösségét, érdekeit és céljait hivatalosan is tudjuk képviselni, érvényesíteni.

Nagy örömmel jelentem be, hogy a Zalaegerszegi Törvényszék Pk.60.093/2016/4 számú végzése alapján, immár, mint Magyarország legnagyobb hivatalos Insignia Clubjaként ”Insignia Club Egyesület” bejegyzett néven folytatjuk tovább azt a munkát, amit elkezdtünk.

Céljainkat az alábbi pontokban foglaltuk össze:

1. Az Opel Insignia típusú autó kedvelőinek összefogása, hozzájárulás a tulajdonosok autóhasználati élményének növeléséhez, valamint az Opel márka hírnevének megőrzéséhez, jobbá tételéhez.

2. Az Opel Southeast Europe Kft. felé hivatalos kapcsolattartás kiépítése és fenntartása:

  • műszaki, kereskedelmi információk gyűjtése
  • az Opel márkához kötődő szabadidős tevékenységekkel kapcsolatos információk közlése, rendezvényeken való részvétel szervezése, ehhez az Opel Southeast Europe Kft. támogatásának megszerzése
  • az Opel Southeast Europe Kft. részére felhasználói észrevételek, javaslatok eljuttatása, a termékfejlesztés segítése érdekében

 

3. Az Opel Insignia tulajdonosok részére műszaki információk szolgáltatása:

  • üzemeltetés során hasznos információk
  • típusra jellemző műszaki problémák ismertetése, megoldási javaslattal
  • nehezen megoldható műszaki problémák esetén segítségnyújtás

 

4. Opel Insignia karbantartással, javítással kapcsolatos kedvező áron elérhető szolgáltatások felkutatása és közlése.


5. Szabadidős tevékenységek szervezése az egyesület tagjai és más Opel Insignia tulajdonosok számára


A Club elnökeként kívánom mindenkinek, hogy az autóban lelje örömét, az autózás váljon szórakozássá és szenvedélyévé!

Továbbra is minden erőmmel azon leszek, hogy segítsem, támogassam, építsem és ösztönözzem ezt a nagyszerű közösséget, és hogy ezután is büszkén jelenthessem ki: Igen megcsináltuk, és ezt nektek is köszönhetem, hogy ma Magyarország legnagyobb hivatalosan is bejegyzett Insigniás közössége, az Opel Insignia Egyesület!

 

Tisztelettel:

Ivanits Richárd

Opel Insignia Egyesület

elnök

 

alapító tagok:

Ivanits Richárd, Elnök Alapító

Feil Dávid, Elnökségi tag Alapító

Szentesi József, Elnökségi tag Alapító

Kállai Zalán, Tag Alapító

Agócs Nikoletta, Tag Alapító

Opauszki Zsolt, Tag Alapító

Nagy Adrienn, Tag Alapító

Salamon Ferenc, Tag Alapító

Horváth Katalin, Tag Alapító

Nagy Viktor, Tag Alapító

Találatok: 1514
Partnerünk: Bubi TSMT gyermekfejlesztő központ